Våra samarbetspartner – 2023

Har du under en tid funderat över vad du ska göra med den där idén du har liggande? Kanske är det just nu rätt tid att utforska om den har potential att bli något, att uppfylla den där drömmen du bär på om att göra något eget, något nytt? I Gävleborgs län finns ett antal aktörer som kan hjälpa dig vidare – här kan du läsa om några;

Gävle Innovation Hub

Mikael Nyman, ansvarig för Gävle Innovation Hub.

Här, hos Gävle Innovation Hub möter du Mikael Nyman och Malthe Vesström. Hit är du som bär på en idé välkommen för att se om det är med ”hubbens” hjälp och stöttning du tar din idé vidare. Hubben jobbar med innovativa idéer som befinner sig i tidiga skeden och kan vara ett första kliv in i det innovationsstödjande systemet i Gävleborg. Hubben finns i samma lokaler som DoSpace på Stortorget i Gävle.

 

Movexum

Gänget på Movexum; Gunilla, Richard, Ivar, Ulrika, Anna och Johan. Saknas på bilden gör Gunilla Roberg, ny affärscoach.

Gävleborgs företagsinkubator har i uppdrag att jobba tillsammans med entreprenörer och idébärare som har innovativa idéer. Det betyder att det idébäraren vill göra inte får vara gjort på ett liknande sätt tidigare. Blir du antagen till deras inkubatorprogram får du med stöttning av affärscoacher möjlighet att vidareutveckla och förädla din idé. Under Movexums tio år har man jobbat med vitt skilda idéer – allt ifrån nya miljövänliga material för industriella applikationer och sportskor för hästar till soldriven vattenrening och glögg. Movexum har sitt huvudkontor i centrala Gävle. Är du nyfiken på deras verksamhet så läs mer på movexum.se

 

Propell Innovation Hub

Maja Swenson, Martin Askne och Thomas Johansson, Propell.

Propell Innovation Hub i Hudiksvall är en plats där nytänkande startups, entreprenörer och individer med spännande idéer kan samlas och utvecklas.
– Vi erbjuder coaching, team- och individutveckling, kontorsplats, ett stort kontaktnät och mycket mer. Propells uppgift är att stötta idéer i tidiga skeden, långt innan du vet om idén har potential att bli en innovation. Tror du att det kan byggas ett företag runt din idé – boka in ett första förutsättningslöst möte med någon av oss på Propell! Tillsammans börjar vi jobba igenom vad vi tror att din idé behöver för att kunna flyga. Propell ingår i RISE Research Institutes of Sweden vilket gör att vi har fantastiska möjligheter att tillföra expertkunskaper inom en mängd forsknings- och innovationsområden. Mer info om Propell.

Sandbacka Science Park

Peter Andersson på Sandbacka Science Park.

I Sandviken ligger Sandbacka Science park där du hittar innovationscoach Peter Andersson.

– Jag brinner för att arbeta med nya spännande idéer och vara med och bidra till hur vi löser framtidens utmaningar för en hållbar värld. Hör av dig till mig så bokar vi ett möte! Jag stöttar dig med en etablerad metod så att du kan ta reda på om din idé till en ny produkt eller tjänst kan växa till ett livskraftigt företag. Läs mer om Sandbacka.

EVENT & UTBILDNINGAR

Se alla event & utbildningar